Morris Mini Van 1969

Naam :
Arjen

Advertentiecode 10202

Email de adverteerder

telefoonnummer :
06-51473493
Plaatsnaam :
Bavel
Merk auto :
Mini
Vr.prijs :
€12.500,-

Omschijving :
Meer dan 10 jaar in mijn bezit, gekocht als wrak (grotendeels bestaand uit polyester, ductape, oude kranten en roest).
Stukje bij beetje gerestaureerd. Plaatwerk & spuitwerk laten doen (met garantie destijds in 2003) daarna technisch aangepakt. Omgebouwd naar 7,5 inch schijfremmen voor de standaard 10 inch stalen velgen met chromen dopjes.
Nieuwe uitlaat, nieuw achtersubframe, nieuwe remmerij rondom...
Gerestaureerd zonder tijdsdruk en planning onder het motto, als het gebeurt, dan meteen goed/perfect.
Motorisch nog weinig aan gedaan, is een 1275cc blok, omgebouwd van injectie naar Carburateur. Op kenteken LPG installatie, heb ik nog nooit op gereden, dus ik verwacht daar nog wel wat werk aan (of gewoon eruit halen natuurlijk).
Vorig jaar laatste werk laten doen, gekeurd verzekerd en mee rond gereden. staat nu tijdelijk stil ivm een kapotte benzinepomp, maar wordt snel weer gemaakt.
reden voor mij om te verkopen is dat ik op zoek ben naar een ander model (cabrio) zodat ik met het hele gezin weg kan, ipv alleen met z'n 2-en.
100% zeker over de verkoop ben ik nog niet overigens...
Rekeningen heb ik redelijk allemaal bij elkaar, heb het nog niet tot op de cent opgeteld, maar komt uit op ruim meer dan € 15.000,- aan voornamelijk onderdelen, spuitwerk etc...

Foto's laten maar half zien hoe mooi ie is.

Interieur is rood (skai). Van deurkaarten tot stoelen tot materiaal rondom het dashboard (eitje). (stoelen zijn tijdelijk uitgeleend, maar komen er weer terug in)

Het best kom je gewoon kijken, pas dan geloof ik ook dat iemand werkelijk geïntersseerd is...

Van Leeg

Van smoel